Újévi repülőjegy akciók a fapadosoknál

A Wizz Air kivételével, szinte minden fapados légitársaság akcióval indította az új évet. Az alábbiakban összeszedtem, mely weboldalakon érdemes szétnézni, ha olcsó repülőjegyet vennétek.

pexels-photo-826349.jpeg

A Ryanair oldalán 10 százalék kedvezményt adnak 500 000 ülőhelyre, abban az esetben, ha az utazásunk január és május közé esik. Érdemes szemezgetni.

ryan.PNG

Ezen kívül továbbra is élnek a filléres repülőjegyek Bécsből!, ha Laudamotion-nel/Ryanairrel repültök. Nézzétek csak mennyi célpont van 3000 HUF közeli árakon! 

vienna.PNG

Érdemes megemlíteni, hogy a Norwegian is remek árakat ad Budapestről, amennyiben Oslo, Helsinki, Koppenhága, vagy Stockholm lenne az úti célotok.

norwegian.PNG

Az easyJet szintén 500 000 ülőhelyre ad kedvezményt, de akár 20%-ot!

Budapestről Lyon, Genf, Bázel, Párizs Orly, Amszterdam, Berlin Tegel, London Gatwick, London Southend, Manchester érhető el közvetlen járattal.

easyjet.PNG

A Jet2 légitársaság is nagy akciókat hirdet Birmingham-be, East Midlands-be, Edinburgh-ba, Leeds-be és Manchesterbe tartó járataira. 

jet2.PNG

Mielőtt foglalnátok érdemes megnézni, hogy adott időszakban mennyibe kerülnek a szállások.

 

Tetszett az cikkLájkold ITT a blogomat, hogy a Facebookon is tudd követni az olcsó repülőjegyeket. Illetve olvasd el a többi bejegyzésemet is! :)