Megszűnő repülőjáratok Budapestről

Mely repülőjáratok szűnnek meg Budapestről? 

Mely úti célokra csapjunk le mielőbb, ha még közvetlen járattal akarunk eljutni oda? 

Ezekre a kérdésekre kaphattok választ, ha tovább olvastok.

blue-1278829_640_1.jpg

1. Wizz Air

A Wizz Airnél eddig megtartották Farot a nyári menetrendre, még kb. két hete foglalható volt, azonban mára a listából is kikerült. Talán a legjobban sajnálható úti cél, hisz fantasztikus tájakat lehet Portugália déli csücskében meglátogatni. Marad az átszállásos verzió, vagy, aki közel lakik a bécsi repülőtérhez nagyon jó áron eljuthat Faroba közvetlen járattal.

Ahogy a korábbi cikkemben már utaltam rá, (IDE kattintva elolvashatjátok) Bordeaux is lekerül a palettáról március végével. Szerencsére a Ryanair repüli, tök jó hely. Főleg nyáron, mikor a közeli óceánpartra is 1 óra alatt eljuthattok strandolni. 

Doncaster/Sheffield repterére szintén megszűnik a járat Budapestről, azonban Debrecenből elérhetjük ezeket az angol városokat is.

A legmegdöbbentőbb talán, hogy Frankfurt, melyet Európa legnagyobb repterei között tartanak számon, szintén kikerül a pixisből április végével. Ezáltal fapados járattal Budapestről nem lesz megközelíthető a légikikötő. Pedig igencsak jó átszállási lehetőségek kínálkoztak onnan szerte a világba. 

Bár nem Európa, de meg kell említenem, hogy Eilat is eltűnik a süllyesztőbe, így Izraelben csak Tel-Aviv maradt a terítéken. Dubajba pedig áprilistól heti kettőre csökken a járatszám, a mostani napiról. 

wizz-2654513_640.jpg

2. Ryanair

A Ryanair háza tájáról újabb járatbezárások nem érkeztek. 

A korábban beharangozott március végéig repült Nürnbergen, Gran Canarián, Santanderen kívül jelenleg marad a többi útvonal Budapestről.

departure-2042513_640.jpg

3. EasyJet

Az EasyJet március végéig működteti London Southend repterére járó repülőit. 

airport-4366072_640.jpg

Érdemes tehát a megszűnő járatokon addig utazni, amíg még lehet. Egy közvetlen járat mindig kényelmesebb, mintha átszállással utaznátok. 

Vegyétek előre a listátokon a fenti városokat és csapjatok le a még meglévő jegyekre.

Olcsó szállásokat a két lenti keresődobozzal egyszerűen találhattok. Hasonlítsátok össze a szobákat és válasszátok ki a számotokra megfelelőt. 

 

 

Booking.com  

Tetszett az cikk? Lájkold ITT a blogomat, hogy a Facebookon is tudd követni az olcsó repülőjegyeket. Illetve olvasd el a többi helyről szóló írásaimat is! :)